Thông tin tài liệu
Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Abd El-Razek, E. | vi |
dc.contributor.other | Haggag, Laila F. | vi |
dc.contributor.other | El-Hady, Eman S. | vi |
dc.contributor.other | Shahin, M. F. M. | vi |
dc.date.accessioned | 2021-09-13T02:52:50Z | - |
dc.date.available | 2021-09-13T02:52:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.issn | 2522-8307 | vi |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11362 | - |
dc.description.abstract | The result showed that all treatments improve the nutrient status (N, P, K, Ca, Mg, Fe, Zn, Mn, Cu) of the leaves, yield (kg/tree) and fruit quality, i.e., fruit weight, volume, specific gravity, dimension, and shape index, as well as fruit moisture content percentage and oil percentage in FW and DW than the control. Within all treatments, the bio-humic treatment (T4) is recommended, since it had the highest value of these parameters in comparison with the other treatments or control. | vi |
dc.description.uri | https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-020-00318-8 | vi |
dc.language | en | vi |
dc.relation.ispartofseries | Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 73 | vi |
dc.subject | Olive | vi |
dc.subject | Humic acid | vi |
dc.subject | Bio-humic | vi |
dc.subject | Azotobacter chroococcum | vi |
dc.subject | Bacillus megaterium | vi |
dc.subject | Bacillus circulans | vi |
dc.subject | Yield | vi |
dc.subject | Fruit quality | vi |
dc.title | Effect of soil application of humic acid and bio-humic on yield and fruit quality of “Kalamata” olive trees | vi |
dc.type | BB | vi |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.