Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorAbd El-Razek, E.vi
dc.contributor.otherHaggag, Laila F.vi
dc.contributor.otherEl-Hady, Eman S.vi
dc.contributor.otherShahin, M. F. M.vi
dc.date.accessioned2021-09-13T02:52:50Z-
dc.date.available2021-09-13T02:52:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.issn 2522-8307vi
dc.identifier.urihttp://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11362-
dc.description.abstractThe result showed that all treatments improve the nutrient status (N, P, K, Ca, Mg, Fe, Zn, Mn, Cu) of the leaves, yield (kg/tree) and fruit quality, i.e., fruit weight, volume, specific gravity, dimension, and shape index, as well as fruit moisture content percentage and oil percentage in FW and DW than the control. Within all treatments, the bio-humic treatment (T4) is recommended, since it had the highest value of these parameters in comparison with the other treatments or control.vi
dc.description.urihttps://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-020-00318-8vi
dc.languageenvi
dc.relation.ispartofseriesBulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 73vi
dc.subjectOlivevi
dc.subjectHumic acidvi
dc.subjectBio-humicvi
dc.subjectAzotobacter chroococcumvi
dc.subjectBacillus megateriumvi
dc.subjectBacillus circulansvi
dc.subjectYieldvi
dc.subjectFruit qualityvi
dc.titleEffect of soil application of humic acid and bio-humic on yield and fruit quality of “Kalamata” olive treesvi
dc.typeBBvi
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.