Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorOluwamukomi, Matthew Olusolavi
dc.contributor.otherOluwajuyitan, Timilehin Davidvi
dc.contributor.otherTolulope Makinde, Oluwatobilobavi
dc.date.accessioned2023-03-17T08:18:32Z-
dc.date.available2023-03-17T08:18:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn2522-8307vi
dc.identifier.urihttp://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12521-
dc.description.abstractProtein value increased with increase in Bambara groundnut flour inclusion. The value obtained for Na/K and Ca/P ratio of ipekere agbado samples including CTRL were all significantly (p < 0.05) lower than 1.00 and greater than 2.00 respectively. Low bulk density was observed in the enriched products compared with CTRL. Storage properties (TBA, PV and FFA) resulted in noticeable increase with increasing storage periods. The maize-snack stored at 37 °C had significantly (p < 0.05) shorter storage shelf life compared to those stored at 18 °C and 25 °C.vi
dc.description.urihttps://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00623-wvi
dc.languageen_USvi
dc.relation.ispartofseriesBulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2021), Article number: 165vi
dc.subjectMaizevi
dc.subjectIpekere agbadovi
dc.subjectFunctional properties and storage stabilityvi
dc.titleQuality evaluation and storage properties of traditional maize-based snacks: Ipekere Agbado enriched with Bambara groundnutvi
dc.typeBBvi
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.