Thông tin tài liệu
Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Oluwamukomi, Matthew Olusola | vi |
dc.contributor.other | Oluwajuyitan, Timilehin David | vi |
dc.contributor.other | Tolulope Makinde, Oluwatobiloba | vi |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T08:18:32Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T08:18:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.issn | 2522-8307 | vi |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12521 | - |
dc.description.abstract | Protein value increased with increase in Bambara groundnut flour inclusion. The value obtained for Na/K and Ca/P ratio of ipekere agbado samples including CTRL were all significantly (p < 0.05) lower than 1.00 and greater than 2.00 respectively. Low bulk density was observed in the enriched products compared with CTRL. Storage properties (TBA, PV and FFA) resulted in noticeable increase with increasing storage periods. The maize-snack stored at 37 °C had significantly (p < 0.05) shorter storage shelf life compared to those stored at 18 °C and 25 °C. | vi |
dc.description.uri | https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00623-w | vi |
dc.language | en_US | vi |
dc.relation.ispartofseries | Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2021), Article number: 165 | vi |
dc.subject | Maize | vi |
dc.subject | Ipekere agbado | vi |
dc.subject | Functional properties and storage stability | vi |
dc.title | Quality evaluation and storage properties of traditional maize-based snacks: Ipekere Agbado enriched with Bambara groundnut | vi |
dc.type | BB | vi |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.