Thông tin tài liệu


Nhan đề : Occurrences and frequency of fungi and detection of mycotoxins on poultry rations in Yemen
Tác giả: Algabr, H.M.
Người tham gia: Alwaseai, A.
Alzumir, M. A.
Hassen, A. A.
Taresh, S. A.
Năm xuất bản : 2018
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Vol 42:32 (2018)
Tóm tắt : The results indicated that the samples collected from Taiz companies showed that high concentrations of aflatoxins ranged 26–45 ppb, than other samples which were collected from Sana’a while the fumonisins were 1–5.9 ppm. Moreover, lower concentrations of fumonisins were collected from Taiz companies (0.65–0.93 ppm). Aflatoxins in samples collected from farmer’s poultry in Taiz and Dhamar were 42.5 ppb. Also in samples from Sana’a and Ibb, the high concentration found is 39 ppb. The maximum significant mean of aflatoxins production was 25.2 ppb at 25 °C. Aflatoxins production was decreased at lower or higher tested temperature (3.6, 9.93 ppb) at 15 °C and 35 °C respectively. Similarly, fumonisin produced at 25 °C was 1.65 ppm, but decreased at lower or higher temperatures tested 1.3 and 0.54 ppm at (15 °C and 35 °C respectively.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10592
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-018-0038-x#article-info
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

33

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.