Thông tin tài liệu


Nhan đề : Effect of feeding rabbits on fungal treated corn stalks on carcass characteristics and meat composition
Tác giả: El-Kady, R.I.
Người tham gia: Morad, A.A.A.
Abedo, A.A.
El-Shahat, A.A.
Năm xuất bản : 2019
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Vol 43:77 (2019)
Tóm tắt : The interaction between treatments and levels on CP, EE, and ash was significant, the results pointed that fed level of 66% treated corn stalks was significant (P < 0.05) increased CP content compared with 66% without Trichoderma reesei. Also fed level of 100% treated corn stalks was recorded (P < 0.05) the highest value of ash content compared with level of 66% treated CS and with levels of 33, 66, and 100% without Trichoderma reesei, respectively. While fed treated corn stalks at 66% significant (P < 0.05) decreased EE content compared with feeding level of 66% without Trichoderma reesei. But, there were no significant difference in DM content. It could be concluded that treated corn stalks with fungi could be used without any adverse effects and enhance carcass characteristics and chemical composition of rabbits meat.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10709
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0110-1#article-info
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

14

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.