Thông tin tài liệu


Nhan đề : Impact of adding natural bioactive mixture composed of lemon, onion, and garlic juice at different levels on productive performance, egg quality, and some blood parameters of commercial laying hens
Tác giả: Omer, Hamed A. A.
Người tham gia: El-Mallah, Gamal M. H.
Abdel-Magid, Soha S.
Ahmed, Sawsan M.
El-Ghamry, Abdel Khalek A.
Năm xuất bản : 2019
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 43 (2019), Article number: 137
Tóm tắt : Adding LOG in laying hens’ diets significantly (P < 0.05) improved feed conversion throughout the second stage of egg collection in comparison with the control group. Inclusion of LOG in laying hen diets significantly (P < 0.05) improved the number of eggs/hen, percentage of egg production, and egg mass/hen throughout the second stage of egg collection comparing with the control (G1). Diet supplied by 1% LOG recorded the best value of yolk color (5.40) and yolk percentage (28.42%) compared with the other groups. Adding 2% or 3% LOG significantly (P < 0.05) decreased the total plasma cholesterol content compared to the control group. Inclusion of LOG at different levels significantly (P < 0.05) decreased blood plasma contents of GPT and GOT. However, insignificant decreases in blood plasma creatinine occurred comparing to control.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11014
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0160-4
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

10

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.