Thông tin tài liệu


Nhan đề : Rutin accumulation in gardenia calli cultures as a response to phenyl alanine and salicylic acid
Tác giả: El-Ashry, Amal Abd El-Latif
Người tham gia: Gabr, Ahmed Mohamed Magdy
Arafa, Nermeen Mohamed
El-Bahr, Mohamed Kamal
Năm xuất bản : 2019
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 43 (2019), Article number: 141
Tóm tắt : The results showed that the highest value of total phenols (9.53 ± 0.55 mg GAE/g DW of callus) was recorded with 5 mg/l phenylalanine (PA) at the third harvest. While the highest value of total flavonoids (0.358 ± 0.002 mg QE/g DW of callus) was achieved using 2 mg/l P.A. at the third harvest. By using HPLC, it was found that the maximum rutin content was recorded with 3 mg/l PA at the third harvest (429 μg/g DW). This study showed that rutin and cinnamic acids were the major compounds detected with all treatments and during the three harvest phases of gardenia calli cultures. As well as results declared that the decreasing of cinnamic acid was correlated with the increasing of rutin content, and the maximum rutin content was recorded with applying of 3 mg/l PA at the third harvest (429 μg/g DW).
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11019
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0174-y
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

5

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.