Thông tin tài liệu


Nhan đề : Post-harvest assessment of fruit quality and shelf life of two elite tomato varieties cultivated in Bangladesh
Tác giả: Sinha, Shata Rupa
Người tham gia: Singha, Ashutus
Faruquee, Muhiuddin
Jiku, Md. Abu Sayem
Rahaman, Md. Arifur
Alam, Md. Ashraful
Kader, Mohammad Abdul
Năm xuất bản : 2019
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 43 (2019), Article number: 185
Tóm tắt : This study confirmed that the fruit quality attributes (color, firmness, weight loss, chilling injury, total soluble solids, pH, disease incidence, disease severity, and dry matter content) were increased whereas moisture content, vitamin C, and titratable acidity decreased with the increases in storage duration. The high quality attributes such as color, firmness, weight loss, chilling injury, total soluble solids, pH, disease incidence, disease severity, and dry matter content increased, whereas moisture content, vitamin C and titratable acidity decrease of tomato were observed in Roma VF while Sofol variety had high weight loss, moisture content, titratable acidity, and vitamin C.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11093
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0232-5
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

16

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.