Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Post-harvest assessment of fruit quality and shelf life of two elite tomato varieties cultivated in Bangladesh |
Tác giả: | Sinha, Shata Rupa |
Người tham gia: | Singha, Ashutus Faruquee, Muhiuddin Jiku, Md. Abu Sayem Rahaman, Md. Arifur Alam, Md. Ashraful Kader, Mohammad Abdul |
Năm xuất bản : | 2019 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 43 (2019), Article number: 185 |
Tóm tắt : | This study confirmed that the fruit quality attributes (color, firmness, weight loss, chilling injury, total soluble solids, pH, disease incidence, disease severity, and dry matter content) were increased whereas moisture content, vitamin C, and titratable acidity decreased with the increases in storage duration. The high quality attributes such as color, firmness, weight loss, chilling injury, total soluble solids, pH, disease incidence, disease severity, and dry matter content increased, whereas moisture content, vitamin C and titratable acidity decrease of tomato were observed in Roma VF while Sofol variety had high weight loss, moisture content, titratable acidity, and vitamin C. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11093 |
Nguồn trực tuyến: | https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0232-5 |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
16
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.