Thông tin tài liệu


Nhan đề : Strand thinning of Khadrawi date palm cultivar in relation to yield and fruit quality
Tác giả: Moustafa, A. R.
Người tham gia: Abdel-Hamid, N.
Abd El-Hamid, A.
El-Sonbaty, M. R.
Abd El-Naby, S. K. M.
Năm xuất bản : 2019
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 43 (2019), Article number: 204
Tóm tắt : The present results indicated that strand thinning by removing 30% of the total number of strands gave the lowest bunch weight and yield per palm compared to thinning 15% and control treatments during the two seasons of study. Also, removing 30% of the total number of strands improved some physical properties, i.e., fruit weight, flesh weight, fruit length, and fruit diameter than control in both seasons. All strand thinning treatments improved some chemical properties such as TSS %, total sugars %, and reducing sugars % than control (without thinning). However, both 15 and 30% strand thinning treatments had no significant effect on nonreducing sugars %, total acidity %, and tannins content in the two studied seasons.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11115
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0234-3
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

10

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.