Thông tin tài liệu


Nhan đề : The physiological effect of pre-soaking with tryptophan on sugar beet (Beta vulgaris L.) productivity under different levels of salinity stresses
Tác giả: Hozayn, M.
Người tham gia: Abd-Elmonem, A. A.
Samaha, Ghada M.
Năm xuất bản : 2020
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 65
Tóm tắt : The results revealed that the pre-soaking in tryptophan treatments (2.5 mM) were the most effective treatments under different salinity levels and caused significant increases in all tested parameters of this study. Moreover, increasing salinity levels decreased significantly the root purity parameters and increased impurity parameters of sugar beet. The DS-9004 cultivar gave the highest values of all studied parameters compared with the LP-15 cultivar under different salinity levels with tryptophan (2.5 mM). Chlorophyll a content and chlorophyll a/b ratio, as well as carotenoids content, were highest in DS-9004 cultivar, while chlorophyll b content was highest in LP-15 cultivar at 75 days.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11200
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-020-00324-w
ISSN :  2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

11

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.