Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Enhancement of antioxidant and storability of Hollywood plum cultivar by preharvest treatments with moringa leaf extract and some nutrients |
Tác giả: | Mahmoud, Thanaa Shaban Mohamed |
Người tham gia: | Shaaban, Fatma Korany Mohamed El-Hadidy, Gehan Abd El-Malek |
Năm xuất bản : | 2020 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 166 |
Tóm tắt : | Plum fruit has a short shelf life with a rapid deterioration in quality after harvest. The main aim of this study was to evaluate the effect of preharvest treatments by moringa leaf extract (MLE), boric acid (B), and chelated calcium (Ca EDTA) on Hollywood plum fruit quality attributes bioactive compounds and antioxidant activity during cold storage. At the end of storage, all studied treatments exhibited significantly higher sensory quality: firmness, color, soluble solid content:titratable acidity ratio, total anthocyanin content, total flavonoids content, total phenolic content, and antioxidant activity than control. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11664 |
Nguồn trực tuyến: | https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-020-00384-y |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
28
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.