Thông tin tài liệu


Nhan đề : Evaluation of essential oil isolated from dry coriander seeds and recycling of the plant waste under different storage conditions
Tác giả: Wahba, Hend E.
Người tham gia: Abd Rabbu, Hala S.
Ibrahim, Mohamed E.
Năm xuất bản : 2020
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 192
Tóm tắt : The chemical composition of coriander oil was analyzed by gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS). The analysis of coriander essential oil showed that linalool was the main constituent of dry seed oil under all conditions. It recorded 59.6, 59.28 and 47.69% of the treatments of the oil at zero time, stored in cool conditions and stored at room temperature, respectively. Concerning oil constituents of coriander waste (the remained herb after collecting seeds), the results showed that trans-anethole was the major oil constituent, followed by linalool compound. The quality of the stored oil in the refrigerator after harvest was better than the stored oil from seeds or waste under room temperature.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12337
Nguồn trực tuyến: https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-020-00448-z
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

5

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.