Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorAbd-El-Khair, Hassanvi
dc.contributor.otherAbdel-Gaied, Tarek G.vi
dc.contributor.otherMikhail, Maurice S.vi
dc.contributor.otherAbdel-Alim, Ahmed I.vi
dc.contributor.otherSeif El-Nasr, Hamdy I.vi
dc.date.accessioned2023-03-15T08:50:42Z-
dc.date.available2023-03-15T08:50:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn2522-8307vi
dc.identifier.urihttp://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12363-
dc.description.abstractThe tested treatments could protect the potato tubers against the development of soft rot. T. viride and T. virens were highly effective in reducing soft rot symptoms on inoculated potato tuber slices, when applied at the same time or 2 h before pathogen inoculation, while B. megaterium and T. harzianum were highly effective when applied at the same time or 2 h after pathogen inoculation. In whole potato tubers technique, B.pumilus highly protected the stored potato tuber under artificially infection conditions, than P. fluorescens, T. harzianum, B. subtilis, T. viride, T. virens and B. megaterium, respectively.vi
dc.description.urihttps://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00491-4vi
dc.languageen_USvi
dc.relation.ispartofseriesBulletin of the National Research Centre, Volume 45 (2021), Article number: 37vi
dc.subjectBiological controlvi
dc.subjectPectobacterium carotovorumvi
dc.subjectSoft rot diseasevi
dc.subjectVegetablesvi
dc.titleBiological control of Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum, the causal agent of bacterial soft rot in vegetables, in vitro and in vivo testsvi
dc.typeBBvi
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.