Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Biological control of Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum, the causal agent of bacterial soft rot in vegetables, in vitro and in vivo tests |
Tác giả: | Abd-El-Khair, Hassan |
Người tham gia: | Abdel-Gaied, Tarek G. Mikhail, Maurice S. Abdel-Alim, Ahmed I. Seif El-Nasr, Hamdy I. |
Năm xuất bản : | 2021 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 45 (2021), Article number: 37 |
Tóm tắt : | The tested treatments could protect the potato tubers against the development of soft rot. T. viride and T. virens were highly effective in reducing soft rot symptoms on inoculated potato tuber slices, when applied at the same time or 2 h before pathogen inoculation, while B. megaterium and T. harzianum were highly effective when applied at the same time or 2 h after pathogen inoculation. In whole potato tubers technique, B.pumilus highly protected the stored potato tuber under artificially infection conditions, than P. fluorescens, T. harzianum, B. subtilis, T. viride, T. virens and B. megaterium, respectively. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12363 |
Nguồn trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00491-4 |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
3
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.