Thông tin tài liệu
Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Abd-Alrahman, Hanaa Ali | vi |
dc.contributor.other | Aboud, Fatma Sayed | vi |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T03:37:00Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T03:37:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.issn | 2522-8307 | vi |
dc.identifier.uri | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12490 | - |
dc.description.abstract | Results showed that the mixture of compost tea and dry yeast at a rate of 20 L./fed. plus 6 g/L, respectively, had significantly increased vegetative growth, fruit physical quality (length, diameter and fresh weight), total yield, leaves mineral content (N, P and K) and fruit nutritional value content (calcium and vitamin C). The maximum return or profit comes from the CT (20 L/fed) + DY (6 g/L) followed by CT (20 L/fed) + DY (3 g/L.) | vi |
dc.description.uri | https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00578-y | vi |
dc.language | en_US | vi |
dc.relation.ispartofseries | Bulletin of the National Research Centre, Volume 45 (2021), Article number: 119 | vi |
dc.subject | Sweet pepper | vi |
dc.subject | Compost tea | vi |
dc.subject | Dry yeast | vi |
dc.subject | Growth | vi |
dc.subject | Fruit yield | vi |
dc.subject | Quality and economic evaluation | vi |
dc.title | Response of sweet pepper plants to foliar application of compost tea and dry yeast under soilless conditions | vi |
dc.type | BB | vi |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.