Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorAbd-Alrahman, Hanaa Alivi
dc.contributor.otherAboud, Fatma Sayedvi
dc.date.accessioned2023-03-17T03:37:00Z-
dc.date.available2023-03-17T03:37:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn2522-8307vi
dc.identifier.urihttp://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12490-
dc.description.abstractResults showed that the mixture of compost tea and dry yeast at a rate of 20 L./fed. plus 6 g/L, respectively, had significantly increased vegetative growth, fruit physical quality (length, diameter and fresh weight), total yield, leaves mineral content (N, P and K) and fruit nutritional value content (calcium and vitamin C). The maximum return or profit comes from the CT (20 L/fed) + DY (6 g/L) followed by CT (20 L/fed) + DY (3 g/L.)vi
dc.description.urihttps://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00578-yvi
dc.languageen_USvi
dc.relation.ispartofseriesBulletin of the National Research Centre, Volume 45 (2021), Article number: 119vi
dc.subjectSweet peppervi
dc.subjectCompost teavi
dc.subjectDry yeastvi
dc.subjectGrowthvi
dc.subjectFruit yieldvi
dc.subjectQuality and economic evaluationvi
dc.titleResponse of sweet pepper plants to foliar application of compost tea and dry yeast under soilless conditionsvi
dc.typeBBvi
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.