Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Chemical characterization and antimicrobial activity of Blumenbachia insignis (Loasaceae) native to South America |
Tác giả: | Fangio, Maria Florencia |
Người tham gia: | Fangio, Maria Florencia Herrera, Gonzalo Burgos Medici, Sandra Cardinali, Francisco Ramirez, Cristina Lujan |
Năm xuất bản : | 2022 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 46 (2022), Article number: 269 |
Tóm tắt : | Total phenolic content The total phenolic content in B. insignis was determined in extracts from flowers, fruits, leaves, roots, and stems (Table 1). The contents vary widely, ranging from 12.8 to 85.2 mg GAE/g extract. Flower extract presents a higher content of polyphenols (p < 0.05) with values of 85.2 mg GAE/g, while leaf extract presents 30.1 mg GAE/g and root extract shows 24.1 mg GAE/g. The samples obtained from fruit show the content of polyphenols of 12.8 mg GAE/g, while stem extract shows values of 15.2 mg GAE/g. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12629 |
Nguồn trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-022-00957-z |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
0
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.