Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorIbisanmi, Tope Abrahamvi
dc.contributor.otherAribisala, Jamiu Olasenivi
dc.date.accessioned2023-03-29T02:58:09Z-
dc.date.available2023-03-29T02:58:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.issn2522-8307vi
dc.identifier.urihttp://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12702-
dc.description.abstractFood hygiene and safety is of utmost importance for public health, as it helps to protect the health of consumers from foodborne illnesses. Although, hundreds of plant species have been screened and tested for antimicrobial properties, the vast majority of these plants have not been adequately screened and evaluated. Considering the vast potentiality of plants as sources for antimicrobial drugs, the present research aimed to evaluate antioxidant, phytochemicals and determine the antibacterial activity of M. charantia (Linn) on pathogenic organism from Ready-to-eat food sold in Akure metropolis.vi
dc.description.urihttps://link.springer.com/article/10.1186/s42269-022-00759-3vi
dc.languageen_USvi
dc.relation.ispartofseriesBulletin of the National Research Centre, Volume 46 (2022), Article number: 72vi
dc.subjectAntibacterialvi
dc.subjectMormordica charantia (Linn)vi
dc.subjectPathogenic bacterialvi
dc.subjectRead-to-eat foodvi
dc.titleEvaluation of antioxidant, phytochemicals and antibacterial potential of Mormordica charantia (Linn) against pathogenic bacteria isolated from ready to eat food sold in Akure Metropolis, Nigeriavi
dc.typeBBvi
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.