Thông tin tài liệu


Nhan đề : Evaluation of antioxidant, phytochemicals and antibacterial potential of Mormordica charantia (Linn) against pathogenic bacteria isolated from ready to eat food sold in Akure Metropolis, Nigeria
Tác giả: Ibisanmi, Tope Abraham
Người tham gia: Aribisala, Jamiu Olaseni
Năm xuất bản : 2022
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 46 (2022), Article number: 72
Tóm tắt : Food hygiene and safety is of utmost importance for public health, as it helps to protect the health of consumers from foodborne illnesses. Although, hundreds of plant species have been screened and tested for antimicrobial properties, the vast majority of these plants have not been adequately screened and evaluated. Considering the vast potentiality of plants as sources for antimicrobial drugs, the present research aimed to evaluate antioxidant, phytochemicals and determine the antibacterial activity of M. charantia (Linn) on pathogenic organism from Ready-to-eat food sold in Akure metropolis.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12702
Nguồn trực tuyến: https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-022-00759-3
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

4

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.