Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Evaluation of antioxidant, phytochemicals and antibacterial potential of Mormordica charantia (Linn) against pathogenic bacteria isolated from ready to eat food sold in Akure Metropolis, Nigeria |
Tác giả: | Ibisanmi, Tope Abraham |
Người tham gia: | Aribisala, Jamiu Olaseni |
Năm xuất bản : | 2022 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 46 (2022), Article number: 72 |
Tóm tắt : | Food hygiene and safety is of utmost importance for public health, as it helps to protect the health of consumers from foodborne illnesses. Although, hundreds of plant species have been screened and tested for antimicrobial properties, the vast majority of these plants have not been adequately screened and evaluated. Considering the vast potentiality of plants as sources for antimicrobial drugs, the present research aimed to evaluate antioxidant, phytochemicals and determine the antibacterial activity of M. charantia (Linn) on pathogenic organism from Ready-to-eat food sold in Akure metropolis. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12702 |
Nguồn trực tuyến: | https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-022-00759-3 |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
4
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.