Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Water resources conservation and nitrogen pollution reduction under global food trade and agricultural intensification |
Tác giả: | Liu, J. Liu, W. |
Năm xuất bản : | 2018 |
Trích dẫn : | Science of the Total EnvironmentVol.633, (Aug. 2018), pp. 1591-1601 |
Tóm tắt : | Here we performed a global-scale assessment of impacts of international food trade on blue water use, total water use, and nitrogen (N) inputs and on N losses in maize, rice, and wheat production. Results show that food exports generally occurred from regions with lower water and N use intensities, defined here as water and N uses in relation to crop yields, to regions with higher resources use intensities. The study provides useful information to understand the implications of agricultural intensification for international crop trade, crop water use and N pollution patterns in the world. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/5137 |
Nguồn trực tuyến: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0048969718310659 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
72
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.