Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Protective effects of whey protein mixed with Garcinia kola and olive leaves extract against alloxan-induced oxidative stress and diabetes in rats |
Tác giả: | Abdel-Salam, A.M. |
Người tham gia: | Ismail, M.S. Farahna, M.M. Mousa, H.M. |
Năm xuất bản : | 2018 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Vol 42:13 (2018) |
Tóm tắt : | In comparison with second group, the administration of WP, GK, OL, WP and GK mixture, and WP and OL extracts respectively resulted in significant decrease in blood glucose (61.0 ± 10.8, 68.5 ± 6.6, 64.8 ± 14.6, 82.2 ± 8.4, and 91.7 ± 20 vs. 135.6 mg/dl ± 12.3 respectively). Liver enzymes were improved with administration of WP, GK, and OL extracts compared with positive control. Brain histopathological investigation showed reduction in tissue changes among rats received the suggested interventions. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10541 |
Nguồn trực tuyến: | https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-018-0012-7 |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
55
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.