Thông tin tài liệu


Nhan đề : Protective effects of whey protein mixed with Garcinia kola and olive leaves extract against alloxan-induced oxidative stress and diabetes in rats
Tác giả: Abdel-Salam, A.M.
Người tham gia: Ismail, M.S.
Farahna, M.M.
Mousa, H.M.
Năm xuất bản : 2018
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Vol 42:13 (2018)
Tóm tắt : In comparison with second group, the administration of WP, GK, OL, WP and GK mixture, and WP and OL extracts respectively resulted in significant decrease in blood glucose (61.0 ± 10.8, 68.5 ± 6.6, 64.8 ± 14.6, 82.2 ± 8.4, and 91.7 ± 20 vs. 135.6 mg/dl ± 12.3 respectively). Liver enzymes were improved with administration of WP, GK, and OL extracts compared with positive control. Brain histopathological investigation showed reduction in tissue changes among rats received the suggested interventions.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/10541
Nguồn trực tuyến: https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-018-0012-7
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

55

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.