Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Bacterial vaccines in poultry |
Tác giả: | Rabie, Nagwa S. |
Người tham gia: | Girh, Zeinab M. S. Amin |
Năm xuất bản : | 2020 |
Số tùng thư/báo cáo: | Bulletin of the National Research Centre, Volume 44 (2020), Article number: 15 |
Tóm tắt : | The types of vaccines include attenuated live vaccines, and these vaccines were shown to be effective in inducing protection. The second type is killed vaccine or whole bacteria extracts which is less successful in providing protection compared to live vaccines. The metabolic product vaccine (toxoids) is the third type of vaccine. The recombinant DNA technique was adopted to produce the protective antigens in a sufficient amount and in cost-effective ways. |
URI: | http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/11140 |
Nguồn trực tuyến: | https://bnrc.springeropen.com/articles/10.1186/s42269-019-0260-1 |
ISSN : | 2522-8307 |
Trong bộ sưu tập: | Tài liệu mở |
XEM MÔ TẢ
18
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.
Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về
Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.