Thông tin tài liệu


Nhan đề : Attenuation of negative effects of saline stress in wheat plant by chitosan and calcium carbonate
Tác giả: Sadak, Mervat Sh.
Người tham gia: Talaat, Iman M.
Năm xuất bản : 2021
Số tùng thư/báo cáo: Bulletin of the National Research Centre, Volume 45 (2021), Article number: 136
Tóm tắt : Chitosan and Ca+ are natural signal molecules that can be used in agriculture as biostimulants and elicitors. They enhance different physiological responses and mitigate the negative effects of salinity. So, this investigation was done to study the effect of soaking wheat grains in chitosan and CaCO3 (20 and 40 mg/L) on alleviating the adverse effect of salinity stress (0.0 and 5000 mg/L) on growth, some biochemical and physiological and yields of wheat plant.
URI: http://tailieuso.tlu.edu.vn/handle/DHTL/12519
Nguồn trực tuyến: https://link.springer.com/article/10.1186/s42269-021-00596-w
ISSN : 2522-8307
Trong bộ sưu tập: Tài liệu mở
XEM MÔ TẢ

4

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Hiện tại không có tệp tin đính kèm tới tài liệu.

Bạn đọc là cán bộ, giáo viên, sinh viên của Trường Đại học Thuỷ Lợi cần đăng nhập để Xem trực tuyến/Tải về



Khi sử dụng tài liệu trong thư viện số bạn đọc phải tuân thủ đầy đủ luật bản quyền.